2011. december 18., vasárnap

Keménytáblás könyvborító készítő készülék.

Újabb keménytáblás könyvbortó készítő készülék prototípust készítettünk.Ezúttal a szerkezet nem rendelkezik ívleszívással, viszont a papír átvilágítható és így lehetőség van a könyvgerinc helyének a nyomtatott mintához való pozícionálására is.


6 megjegyzés:

PipeR írta...

Tudnátok mutatni egy kész könyvet, amit ezzel csináltatok?

Fürcht Zoltán - Paperfox írta...

Sajnos én még nem készítettem evvel a készülékkel könyvtáblát, de ha felkeresel, szívesen kipróbálnám Veled a szerkezetet. A fejlesztésnél a Te elképzeléseidet és ötleteidet is figyelembe tudnám venni, és a segítségedért cserébe igen kedvező áron, vagy akár ingyen is hozzájuthatnál ehhez a szerkezethez.

Hívjál a 30/948-2491 telefonszámon!

Névtelen írta...

Hát, ez így elég érdekes!
Elkészül egy készülék és nincs kipróbálva?
Mit is csinál ez a szerkezet valaójában?

Fürcht Zoltán - Paperfox írta...

Ez a szerkezet a könyvtábla kartonlemezeinek pozícióhelyes felhelyezését segíti a könyvborítópapírra. Ezt a blogbejegyzés megírása óta ki is próbáltam, a szerkezet használható.
Azért raktam fel ezt a még nem kipróbált szerkezetet a blogra, hogy megtudjam, hogy érdemes-e a továbbfejlesztésével bajlódnom. A hozzászólások számából úgy tűnik, hogy igen.

Fonyódi Ottó írta...

T Zoltán!

Mivel a mi cégünk jellemzően kis példányszámú keménytáblás könyveket készítünk.
Érdekelne a megoldás.
Felajánlanám, hogy egy olyan 2-3 hónapos periódusra kipróbálnánk élesben és visszajeleznénk, hogy milyen tapasztalatok vannak.
Fonyódi Ottó
efo@efonyomda.hu

Fürcht Zoltán - Paperfox írta...

Rendben van tisztelt Ottó, elviheti a szerkezetet.