2010. február 8., hétfő

Paperfox a Paperworld-önA frakfurti Paperworld 2010 egy igen hangulatos és sikeres kiállítás volt. Sok olyan kreatív és lelkes emberrel találkoztam itt, akik nem csupán elszenvedik, hanem láthatóan igen élvezik a munkájukat.
A napokig szinte egyfolytában eső hó a közlekedést nagyon lelassította, sőt a belgiumból érkező partnereim nem is jutottak el frankfurtig, kénytelenek voltak visszafordulni.Akár a többi szakmai kiállításon a Paperworld-ön is csökkent a kiállítók száma, a pavilonok jelentős része kihasználatlanul maradt. (De a rendezők ennek ellenére sem voltak hajlandóak a helydíjból engedményt tenni.)A látogatók számára és lelkesedésére azonban nem lehetett panaszom.
A kiállított gépek többségét már a kiállítás megnyitása előtt sikerült eladnom, és a kiállítást követő érdeklődő levelek megválaszolásával még most sem sikerült teljesen végeznem.
A kiállításon a legsikeresebb termékünk a Paperfox H-500A hengerstanc volt.
Bár a kiállításon főleg irodaszerek, füzetek, papírok kerültek kiállításra, a nyomadák is találhattak bőven látnivalót. Sorra jelennek meg az európai gépek kínai másolatai, sőt ezek némelyike már az EU-ban való forgalmazáshoz szükséges CE jelöléssel is rendelkezik.